Rinus van Kalmthout komt eind januari tijdens de fameuze 24 uur van Daytona in actie.
Rinus van Kalmthout komt eind januari tijdens de fameuze 24 uur van Daytona in actie. PR

Rinus ‘VeeKay’ beantwoordt vragen tijdens livesessie op Instagram

15 april 2021 om 08:47 Overig

HOOFDDORP[ Voorafgaand aan de start van zijn tweede NTT INDYCAR-seizoen zal Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout fans en media te woord staan tijdens een speciaal vraaggesprek. De coureur van Ed Carpenter Racing beantwoordt donderdagavond 15 april vanaf 18.00 uur Nederlandse tijd vragen tijdens een livesessie op Instagram.

De livesessie is voor iedereen toegankelijk, waardoor er een interessante mix mogelijk is met zowel fans als media tussen de aanwezigen. VeeKay zal in de zogenaamde VeeQ&A ruim de tijd nemen om vragen te beantwoorden. Deelname aan het gesprek is eenvoudig: men dient even voor 18.00 uur naar de Instagram-pagina van VeeKay te gaan (@rinusveekay), om vervolgens toestemming aan te vragen – een voor dit sociale medium noodzakelijke handeling.

Voor de autosportmedia een prachtige kans om VeeKay nog die ene, brandende vraag te stellen alvorens hij in de cockpit van de #21 SONAX Chevrolet klimt, voor fans de ideale mogelijkheid om hun raceheld in een informele sfeer te spreken.

Het NTT IndyCar Series seizoen 2021 begint aanstaande zondag met de Hondy Indy Grand Prix of Alabama presented by AmFirst.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie