Afbeelding
pr

Happy-stones zijn een hit in Haarlemmermeer

19 april 2021 om 08:55 Overig

HOOFDDORP Afgelopen maanden heeft de Facebook-groep Happy-HRLMR voor heel veel lichtpuntjes in de Haarlemmermeer gezorgd. Ruim 850 enthousiaste stenenschilders en -zoekers hebben inmiddels de pagina gevonden, en het aantal deelnemers groeit gestaag door.

Op de pagina draait alles om de zogenaamde happy-stones, die worden beschilderd door jong en oud. Daarna verstop je de stenen ergens in de Haarlemmermeer, met het doel een lach op het gezicht van de vinder te toveren. Vind je een steen die beschilderd is? Kijk op de achterkant, vaak staat daar een verwijzing naar de Facebook-groep. De maker van de steen stelt het heel erg op prijs als je op deze Facebook-pagina een foto post van de gevonden steen. Je mag de steen houden of weer ergens anders verstoppen. Zo zorg je voor een lichtpuntje voor de volgende vinder.

De Facebookgroep is opgericht door Jennifer. Nadat haar kinderen bij de voordeur twee beschilderde steentjes gevonden hadden, zijn ze zelf ook stenen gaan beschilderen. “Een superleuke manier om creatief bezig te zijn en anderen een positief gevoel te geven.” Gelukkig werd de groep enthousiastelingen snel groter en konden haar kinderen ook op zoek gaan naar beschilderde stenen. Omdat de groep zoveel sneller groeide dan verwacht, zijn Hellen en Kim medebeheerders geworden. “Met elkaar zorgen we voor het beheer van de pagina, maar bedenken we ook leuke (win)acties die uiteraard alles te maken hebben met de stenen.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie