Stichting Philia doet mee aan NLdoet Stichting Philia heeft oog voor vriendschap

3 mei 2021 om 19:51 Sport Deel je nieuws

“Tijdens NLDoet zetten wij mensen die tussen wal en schip vallen in het zonnetje. Bij Stichting Philia draag je geen stempel ‘beperking’. Bij ons ben je gewoon een mens op zoek naar vriendschap, net als iedereen”, zo vertelt Vincent van Munster, oprichter van Stichting Philia. Voor de vijfde keer op rij organiseert Stichting Philia een activiteit voor NLDOet. Misschien kent u Stichting Philia van de waanzinnig leuke Ladiesday die plaatsvind tijdens NLDOet. In verband met de huidige coronamaatregelen bedacht Stichting Philia een duurzame activiteit zodat iedereen op een veilige manier kan deelnemen. Een heerlijke wandeling in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp, afgesloten met een gezellige picknick. De wandeling start om 10.00 uur bij restaurant Papa’s Beach House aan de IJweg 961, 2131 LV in Hoofddorp. Ga jij ook mee? Geef je gauw op via info@stichtingphilia.nl of meld je gratis aan via www.oogvoorvriendschap.nl.  

Wilt u zich belangeloos inzetten voor een prachtige groep mensen? Ga dan gauw naar www.nldoet.nl.

OogvoorVriendschap

Stichting Philia is sinds 2014 dé organisatie die zich inzet om eenzaamheid te bestrijden onder mensen die tussen wal en schip vallen. Samen met het Oranje Fonds ontwikkelde Vincent van Munster aan het begin van de coronacrisis het project OogvoorVriendschap, een project van Stichting Philia uit 2015 wat in het kader van de huidige tijd in een nieuw jasje werd gegoten. Online events, gezelligheid, gewoon lekker jezelf zijn. Op het online platform www.oogvoorvriendschap.nl. kunnen leden vrienden zoeken, berichten sturen en verhalen en foto’s delen.

Veilig

Uiteraard is het deze editie extra belangrijk dat NLdoet op een veilige manier plaatsvindt. Zolang zowel klusorganisaties als vrijwilligers zich aan alle voorschriften houden zijn er gelukkig genoeg activiteiten die veilig op 1,5 meter plaats kunnen vinden. Het Oranje Fonds heeft daarnaast enkele maatregelen ingevoerd die het voor organisaties makkelijker maken veilig een klus te organiseren, zoals een extra bijdrage voor de aanschaf van beschermende materialen.  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie