Afbeelding
PR

Bites and Bikes, het sportiefste en smakelijkste uitje, nu ook in Hoofddorp

6 mei 2021 om 19:30 Activiteiten

HOOFDDORP Na het succes in Haarlem van Bikes and Bikes, is het nu ook mogelijk in Hoofddorp om culinair te genieten op de fiets. Dé culinaire fietstocht loopt van Haarlem, via Vijfhuizen, richting Hoofddorp, of andersom. Deelnemers komen op deze bijzondere route langs verrassende plekken en krijgen heerlijke gerechtjes!

“Sinds half april is Bites and Bikes gestart in Haarlem”, vertelt organisator Frans Böhm. “Het weer was geweldig, en de reacties van zowel deelnemers als horeca zeer positief. Op de fiets langs vier horecagelegenheden, men keek er naar uit om na een week (binnen) te werken even gezond genieten in de buitenlucht terwijl je de horeca support.”

In een tijd waar meer niet mag dan wel, heeft iedereen behoefte in gezelligheid en genieten. Bitesandbikes.nl organisator Frank Böhm weet er alles van. Zijn muziek- en entertainmentbedrijf Flexcitement.com kwam in maart 2020 met een klap tot stilstand. 

“Mijn passie is verbinden, verbazen, verrassen en vermaken, en dit probeer ik in 2021 nog steeds. Van online entertainment met Popquiz.video tot de Surprise Drive In, altijd kijken wat wel nog mogelijk is. En aangezien nieuwe restaurants uitproberen altijd al mijn hobby was, en mountainbiken/fietsen hierbij is gekomen, heb ik nu een culinaire twist gegeven aan mijn passie. Zo is Bites and Bikes ontstaan, een culinair avontuur waarmee de lokale horeca gesteund wordt!”

Op zaterdag 15 en zondag 16 mei kunnen deelnemers op pad. Van De Molenplas, via een speciale food truck van Jor events vlakbij het MH17 monument, door het Haarlemmermeerse Bos naar Papa’s Beach House, tot aan Hoofddorp centrum waar Zoet & Zalig zit. 

Volwassenen betalen op 15 en 16 mei 25 euro per deelnemer en boeken kan op www.bitesandbikes.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie