Afbeelding
Eigen foto

Dit is lieve Hobi

12 mei 2021 om 14:00 Dieren

Hobi is bij SDO binnengekomen als zwerver en heeft het gezondheidstechnisch niet makkelijk gehad. “Bij binnenkomst bleek Hobi bronchitis te hebben en zijn gehele linkerkant van zijn gebit was ontstoken en er lagen wortels bloot”, vertelt de medewerkster van SDO. Na deze problemen te hebben verholpen knapte Hobi aanzienlijk op en is hij een wat onzekere lieve kater die nu zijn gouden mandje zoekt. Hobi heeft zeker nog wat wantrouwen naar de mensen.

“Echter wanneer je met Liquid of eten aan komt zetten staat hij zowat als een klein kind te springen voor wat lekkers. ??Wij zijn voor Hobi op zoek naar een huisje waar hij op den duur weer lekker naar buiten kan, de tuin in en waar hij niet hoeft te concurreren met een hond in huis. Honden vindt Hobi echt wel erg spannend. Hoe hij op katten reageert weten wij nog niet zo goed. Dit gaan wij uittesten en kan later aangepast worden in het verhaal.”

Hobi houdt er van om lekker beschut te kunnen zitten dus genoeg lekkere warme holletjes in huis zou voor hem fantastisch zijn. Kinderen is voor Hobi wat te veel. Die zijn erg onvoorspelbaar en over het algemeen wat aan de drukke kant.

“Wij zijn daarom opzoek naar een huisje waar als er kinderen zijn deze minimaal de 16 jaar zijn gepasseerd. Daarom hebben wij in het filter de keuze op nee gezet.?? Een huisje met een kattenervaring is zeer welkom voor Hobi. Een echte kattenexpert is geen pre, maar enigszins wat ervaring met katten, die het ook allemaal wat spannend hebben gevonden, is zeker wel een positieve bijkomstigheid. Kortom Hobi is een lieve zachtaardige ietwat verlegen kater die zijn gouden mandje meer dan heeft verdient.”

“Bent u degene die een warm plekje heeft voor Hobi? Dan ontvangen wij graag een email via sdo@dierenbescherming.nl en wie weet stellen wij Djinn snel aan u voor.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie