Jongeren actief tijdens een eerdere NLDoet.
Jongeren actief tijdens een eerdere NLDoet. Jos van Rooijen

Grote opknapbeurt voor Haarlemmermeer

17 mei 2021 om 08:21 Overig

HAARLEMMERMEER Tijdens NLDoet op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei pakt Maatvast twintig locaties aan. MeerGroen voegt daar vijf groene projecten aan toe. Ook op andere plekken zetten vrijwilligers zich in om hun omgeving aantrekkelijker en beter te maken.

Een greep uit de activiteiten in Haarlemmermeer: het maken van plantenbakken in Het Ontmoetingscentrum in Nieuw-Vennep; het opknappen van de jongerencentra De Basis in Zwanenburg, Studio 5 en Flex C in Hoofddorp en De Hype in Nieuw-Vennep; gordijnen maken voor dorpshuis Het Eiland in Beinsdorp; het schilderen van ruimten in wijkcentrum De Veste in Hoofddorp; bankjes maken bij wijkcentrum De Boerderij in Hoofddorp; het maken van een voorjaarsterras bij het Dorpshuis Badhoevedorp; het maken van een graffitimuur bij jongerencentrum De Nooduitgang in Lisserbroek.

MeerGroen is te vinden in het Fort van Hoofddorp, de natuurstrook bij het Hospice en de Stelling van Amsterdam, Rotsenveld in Bornholm, in het buurtgroen van Houtwijkerveld, en in de Voedseltuin in Park2020.

Iedereen wordt uitgenodigd mee te klussen. Meer informatie is te vinden op de diverse websites.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie