Bram van Braak in gesprek met een klant.
Bram van Braak in gesprek met een klant. Ton Dijkstra
WEER OPEN!

Ondernemers blikken terug op coronaperiode (6)

23 mei 2021 om 10:00 Zakelijk

HAARLEMMERMEER Winkelen, een bezoek aan een autodealer, tuincentrum of een terrasje pakken, mensen zijn weer welkom zonder afspraak. Ondernemers staan te popelen om klanten te ontvangen. Na maanden van algehele sluiting is nu ook een einde gekomen aan twee maanden van winkelen op afspraak. Hiermee sluiten veel ondernemers een periode af waarin zij zeer creatief met de beperkingen zijn omgegaan. 

De redactie is bij een aantal ondernemers langs geweest om hun verhaal te horen. De komende dagen zullen wij deze verhalen op HCnieuws.nl en Witte Weekblad Nieuw-Vennep publiceren. Hieronder het artikel met daarin het verhaal van Bram van Braak van CCRS uit Nieuw-Vennep.

“Ga het eerst eens proberen!”

CCRS, wat staat voor camper, caravan reparatieservice heeft een goed jaar achter de rug. Het Vennepse bedrijf zag ook in het begin van de coronatijd een terugval. “In die periode hebben we het pand onder handen genomen”, laat eigenaar Bram van Braak weten. Hij runt samen met zijn echtgenote de zaak.

“In juni en juli zagen wij de mensen weer voorzichtig terugkomen. Wij doen reparatie aan oud en nieuw, dat maakt voor mij geen verschil. Je wilt de mensen veilig op pad sturen. Eigenlijk verkoop ik mijn klanten een goede vakantie!”

Met de zomer en de versoepelingen voor de deur ziet Van Braak de toekomst rooskleurig tegemoet. “Kennis van zaken is van groot belang. Ik zie hier zo vaak klanten komen die elders van het kluitje naar het riet zijn gestuurd. Ik zeg pas nee als ik geen kwaliteit kan leveren. Dat levert tevreden klanten op, en mond tot mond reclame is goud waard.”

Bram van Braak heeft voor mensen die twijfelen over de aanschaf van een camper nog wel een belangrijk advies: “Ga het eerst eens proberen!”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie