Tieners onder elkaar
Tieners onder elkaar Pasja1000 (Pixabay)

Gratis CJG-webinar Sociale druk en groepsdruk bij tieners

21 mei 2021 om 18:56 Lokaal Deel je nieuws

Op donderdagavond 3 juni, organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin Haarlemmermeer een gratis webinar Sociale druk en groepsdruk bij tieners.

Wil je weten hoe jij er als ouder voor kunt zorgen dat je de sociale druk voor je kind niet te hoog maakt? En hoe je je kind begeleidt bij prestatiedruk door school, studie of sociale media? Ben je benieuwd waarom tieners zo gevoelig zijn voor groepsdruk en hoe je ze kan leren hiermee om te gaan? Geef je dan op voor het gratis webinar van Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Haarlemmermeer en ontvang praktische tips van kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve.

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen anoniem kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via laptop, tablet of smartphone. Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen die je via de chat kunt stellen.

Dit webinar vindt plaats op donderdag 3 juni van 20.00 tot 21.00 uur en is bedoeld voor ouders met kinderen van 10 tot 16 jaar. Aanmelden kan via www.cjghaarlemmermeer.nl/nieuws. Komt het tijdstip niet uit? Meld je dan toch aan, je kunt het webinar in je eigen tijd terugkijken tot een maand na uitzending.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie