Wat gebeurt er met ons(mijn) winkelcentrum PAX!

31 mei 2021 om 15:22 Lokaal Deel je nieuws

Kent u dat? Je mag, na dik 1,5 jaar, je eerste stapjes buiten zetten naar je eigen kapper, in je eigen wijk waar je al 20 jaar komt. Afwisselend op WC Paradijs en nu sinds 5 jaar WC PAX. Ik weet niet hoe het u vergaat bij de kapper, maar ik heb altijd “oren op steeltjes” ik praat niet veel, maar luister.Nou 27 mei jl 10.00 uur was het Bingo, de steeltjes op mijn oren werden Reuze-cactussen.Ik hoorde: Vernieuwen, wij moeten weg en 1 supermarkt.Thuisgekomen ben ik op zoek gegaan. En ja hoor op de site van Van Hoorne Vastgoed, staat een uitgewerkt plan met Realisatiedaum eind 2023.Gemeente gebeld, wij weten niks.u moet bij de eigenaar zijn. Ok, dat wereldje is mij bekend. Dus mailtje naar Van Hoorne Vastgoed. Antwoord ontvangen vanmorgen 31 mei 2021.Kort gezegd: “Klopt  wij zijn in overleg met de overige 5 huurders”.De Vomar wordt uitgebreid van 330 m2 naar ruim 1800 m2. Mijn inschatting: Dag kapper,fietsenwinkel, tattoo-atelier, snackbar, gehoorcentrum en Cafe de Eersteling.

Wat is dit? De wijk PAX afschepen met 1 supermarkt, terwijl elk WC meerdere winkels heeft? Cafe de Eersteling, een begrip in Hoofddorp (zelf gezegd Burgemeester mw Schuurmans) zomaar opdoeken? Dat gaat toch niet gebeuren? Ik wil gewoon mijn kapper? En ja Cafe de Eersteling ik kom er nooit maar het is er altijd gezellig als ik langs loop.

Mijn brief aan het College en gemeenteraad ligt klaar. Ik ben NIET tegen woningbouw maar WEL tegen het volledig uithollen van een WC waar ondernemers het laatste 1,5 jaar geworsteld hebben om nu hopelijk weer geld te kunnen gaan verdienen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie