Evelien van der Werff fietst donderdag door Haarlemmermeer.
Evelien van der Werff fietst donderdag door Haarlemmermeer. pr

Fietstocht voor aandacht inloophuizen Haarlemmermeer

2 juni 2021 om 10:54 Overig

HAARLEMMERMEER Donderdag fietst Evelien van der Werff van Inloophuis Esperanza in Badhoevedorp naar het Adamashuis in Nieuw-Vennep om aandacht te vragen voor de KWF-actie ‘Huis in actie’, én biedt ze haar tweede boek aan om de IPSO inloophuizen te versterken met een boek vol hoop. Het is een etappe in van een landelijke tocht.

Op 25 mei stapte Evelien in Zwolle op een, via Facebook te volgen, fiets bij inloophuis IntermeZZo om in 6 weken tijd de andere 74 IPSO inloophuizen, verspreid door heel Nederland te bezoeken. De inloophuizen zijn cruciaal voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Ze staan echter op instorten door de coronacrisis. Veel mensen weten niet van het bestaan van deze huizen. Ontzettend zonde, want ze kunnen écht het verschil maken voor mensen die getroffen zijn door kanker. Ze hebben het nu financieel zwaar en daarom hebben ze nu onze steun nodig om door te kunnen gaan met hun goede werk.

Daarom deze missie: zorgen voor meer bekendheid van deze inloophuizen en zoveel mogelijk geld ophalen. De ideeënfabriek in Eveliens hoofd heeft hiervoor een win/win-plan gemaakt om de inloophuizen een gezicht te geven door een dagelijks, inspirerend vlog. Voor haar ook winst: zo kan ze zelf haar 34-jaar-jetlag wegfietsen zodat ze op 3 juli fit en vol inspiratie haar nieuwe bedrijf de ‘van K naar Beter Box’ kan opstarten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie