Stille getuige van een vreselijk ongeluk.
Stille getuige van een vreselijk ongeluk. Foto: NieuwsFoto.nl

Verongelukte jonge vrouwen waren aan het spookrijden

4 juni 2021 om 08:47 Ongeval

HOOFDDORP De twee vrouwen die woensdagnacht bij een ongeluk op de Zeeweg in Overveen verongelukten, waren op hun scooter aan het spookrijden. Dat maakt de politie op na de eerste onderzoeken. 

De ware toedracht van het ongeluk ligt complex. Het was donker, en er waren twee auto’s bij het ongeluk betrokken, waaronder een taxibusje uit Hoofddorp. Zij zouden allebei de vrouwen hebben aangereden. Beide automobilisten waren in bezit van een rijbewijs. De politie meldde eerder nog dat een 19-jarige man uit Haarlem geen rijbewijs had. De automobilisten zijn verhoord en daarna naar huis gestuurd.

De slachtoffers zijn een 19-jarige vrouw uit Hoofddorp een en 23-jarige vrouw uit Badhoevedorp met de naam Ivana. Zij was enig kind. De hartsvriendinnen hadden een stranddag in Bloemendaal achter de rug. Mogelijk hebben ze de scooter in plaats van de auto gepakt wegens de verwachte drukte en hoge parkeerkosten. Waarom ze op de verkeerde weghelft reden is niet bekend. Een getuige sprak van een enorme klap.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie