Ook dit jaar weer geen trouwtrekken in Vijfhuizen.
Ook dit jaar weer geen trouwtrekken in Vijfhuizen. Trudy Witteman

Geen feesttent en geen Supercups in Vijfhuizen

5 juni 2021 om 22:00 Evenementen

VIJFHUIZEN Hoewel er inmiddels steeds meer mag blijft de onzekerheid groot en daarom ook hebben de organisatoren besloten dat er aan de Zijdewinde geen feesttent komt en dat er een streep gaat door de strijd om de beide Supercups.

Robert de Rooij, voorzitter van Stichting Feestweek Vijfhuizen, kan zich goed voorstellen dat het genomen besluit voor velen een zware teleurstelling is. Voor het tweede jaar op rij geen feestweek, geen sterke verhalen, geen broederstrijd, geen feest in de tent. 

“Er zijn op dit moment gewoonweg nog te veel onzekerheden. Een feesttent reserveren waar mogelijk maar maximaal vierhonderd mensen in mogen, toegangscontrole, coronatesten, veel is nog onduidelijk. Langer wachten kon niet. Je zit met je voorbereidingen en je gaat kosten maken met veel onzekerheden”, verduidelijkt hij. 

Volgens de feestweekcommissie zijn er activiteiten die wél op korte termijn te organiseren zijn en denkt daarbij aan de familiefietstocht, de seniorenmiddag, de kindermiddag en de parade van versierde fietsen. Ook is er goede hoop dat met bepaalde invulling en in overleg met de gemeente op 11 september de jaarmarkt kan doorgaan. 

Frans Witteman

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie