Kartonnen display
Kartonnen display .

Een aanwinst voor elke winkel: op maat gemaakte winkeldisplays

8 juni 2021 om 17:49 Partnercontent

Jezelf onderscheiden was nog nooit zo belangrijk als nu. In tijden waar je minder mensen in de winkel mag toelaten dan je eigenlijk zou willen telt elk klantbezoek. Je wilt dat je producten opvallen en dat de klant kan vinden wat hij zoekt. Een goede manier om te zorgen dat je producten in het oog vallen is het gebruiken van unieke winkeldisplays. Zo’n winkeldisplay is op maat gemaakt en valt direct op. Producten in een winkeldisplay worden daardoor sneller door klanten gezien en gekocht.

Unieke vloerdisplays

Vloerdisplays zijn grote displays die zelfstandig op de grond kunnen staan. Ze doen het goed op de kop van een winkelschap, maar ook naast de kassa of bij de ingang van de winkel. Vloerdisplays verleiden de klant om naar de producten die erin staan te kijken. Op die manier kun je een onderbelicht artikel een boost geven, de klant wijzen op een aantrekkelijke aanbieding of informatie verspreiden. Ook op beurzen en congressen komen vloerdisplays goed tot hun recht. Ze zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en plat te maken, wat het verplaatsen ervan gemakkelijk maakt.

Toonbankdisplays op maat

Je kent ze vast: de opvallende kleine displays die op de toonbank van verschillende winkels te vinden zijn. Dit soort displays zijn ideaal om de klant te verleiden tot een last-minute impulsaankoop. Ze worden ook wel baliedisplays genoemd. De klant ziet vlak voordat ze afrekenen het product dat ze nodig hebben en nemen het mee. Hierdoor zijn toonbankdisplays een goed middel om de verkoop van bepaalde (kleine) producten omhoog te halen of om reclamebrochures mee te verspreiden. 

Een uniek display

Je winkel heeft een eigen boodschap en huisstijl. Het is belangrijk dat de displays die je in de winkel zet daarbij passen. Bij een gespecialiseerde drukker kun jij je eigen display maken. De display wordt volledig op maat geproduceerd en gemaakt van stevig karton, bijvoorbeeld honingraatkarton. Ook kun je de display speciaal laten aanpassen aan de producten die je erin wilt tentoonstellen. Wil je bijvoorbeeld graag folders of tijdschriften uitstallen, of heb je een bepaalde indeling nodig zodat de producten die je in de display plaatst niet omvallen? Een goede drukker denkt met je mee. Zo komen jullie samen tot de winkeldisplay die perfect bij jouw winkel past. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie