Afbeelding
Eigen foto

Crowdfunding verongelukte Beau en Ivana staat boven 9.000 euro

15 juni 2021 om 14:18 Overig

HOOFDDORP De crowdfundingsactie voor Beau en Ivana staat op ruim 9.000 euro. Met het bedrag wil organisator en vriend Sem Caris iets moois voor de twee jonge verongelukte jonge vrouwen doen.

Ivana Hogenbirk (23) uit Badhoevedorp en de 19-jarige Hoofddorpse Beau van der Bilt verongelukten in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 juni samen op de Zeeweg in Bloemendaal door een noodlottig ongeval. Dat zorgde voor veel verdriet, niet alleen bij de families, maar in de grote delen van Haarlemmermeer.

Ook vriend Sem had verdriet, zo laat hij op zijn Facebookpagina weten. “We gaan ze ontzettend missen en willen er alles aan doen om het zo goed en mooi mogelijk af te sluiten met elkaar. Gezien de korte tijd ben ik van mening dat alle beetjes helpen, daarom ben ik rondom de begrafenis een crowdfunding gestart om moois te kunnen regelen voor deze twee prachtdames.”

Wat er precies met het geld gaat worden gedaan, is afwachten. Een monument en of een groot feest worden genoemd. Dat laatste zou goed passen bij de twee vrolijke meiden, die echte feestbeesten waren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie