Nieuwbouwproject zorgcentrum De Ring aan de Kaj Munkweg open voor publiek 2 juni 2018 10:00 - 16:00 uur

18 mei 2018 om 09:34 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 2 juni 2018 vindt alweer de 13e editie van de dag van de bouw plaats. De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van de bouw. Honderden bouwlocaties zijn dan open voor het grote publiek. Iedereen is welkom om een bouwproject te komen bezoeken, de toegang is gratis. 
Bij ons kunt u een kijkje nemen in het bijzondere project: "Nieuwbouw Zorgcentrum "De Ring" aan de Kai Munkweg te Hoofddorp. Hieronder volgt een korte projectomschrijving: 

Woon- en dagcentrum “De Ring” krijgt een nieuw onderkomen. Dit dagcentrum is onderdeel van Stichting “Ons Tweede Thuis” die mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel helpt met wonen, werken, re-integratie, dagbesteding en advies. In de op te leveren omgeving zijn alle voorzieningen voor het leveren van zorg aan deze mensen binnen handbereik. Het project bestaat uit één perceel. De vervangende nieuwbouw bestaat uit drie ronde bouw-vormen van twee bouwlagen, welke worden verbonden door een centraal gelegen patio. Het bestaande gebouw is reeds deels gesloopt. De nieuwbouw vindt plaats in twee fases. Het gebouw bevindt zich momenteel in de ruwbouwfase

Voor meer informatie over dit initiatief, kunt u ook kijken op dagvandebouw.nl.

Komt u ook? U bent welkom op zaterdag 2 juni 2018 van 10:00 tot 16:00 uur

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie