Kids Zomerweek Musical Spector

23 juni 2021 om 13:11 Lokaal Deel je nieuws

Deze zomer organiseren we samen met Kisi een super mooie week voor kinderen tussen de 6-12 jaar. In een week leren zij de musical Spector van KISI. In de week van 13 t/m 17  juli gaan we hard aan de slag met deze super mooie en gave musical!

Voor tieners tussen de 12-16 jaar is de mogelijkheid mee te doen of mee te helpen! activiteit/kisi-zomerweek/ KISI zomerweek. Wil je helpen, geef je dan op.

Wanneer: 13 juli 2021 t/m 17 juli 2021|
Locatie: Joannes de Doper kerk te Hoofddorp

KISI-Spector: daagt je uit! Durf jij te dromen? Kan jij meer dan je denkt? Jouw vrienden helpen om het onmogelijke toch te bereiken. We hebben allemaal een talent, jij kan jouw talent inzetten bij deze super gave in één week musical!

Deze zomer is er voor kinderen een spetterende KISI-musical week in de parochie. Vijf dagen lang gaan we samen een musical oefenen, met liedjes, spel en dansen. Daarnaast doen we natuurlijk super leuke spelletjes en leren we veel over God.

Ben jij tussen de 12 – 16 jaar? Dan mag je zelf kiezen meedoen of meehelpen! Geef je dan natuurlijk ook op.

Wil je meedoen? Je bent van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar onze website: https://www.hjoannesdedoper.nl/zomerweek-musical-kinderen/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie