Vlogger Roy Meijer met zijn gevonden blikken.
Vlogger Roy Meijer met zijn gevonden blikken. Eigen foto

Mysterieuze blikken verschijnen in Hoofddorp

28 juni 2021 om 16:45 Overig

HOOFDDORP Afgelopen weekend zijn meerdere Hoofddorpers opgeschrikt door een lichtflits, gevolgd door een harde knal. Dat bleek de aftrap voor nog vreemdere taferelen. 

Ook Jos Koeckhoven schrok zich een hoedje. “Toen ik naar buiten liep wist ik niet wat zag”, vertelt de nog wat verbaasd zijnde Hoofddorper. In een weiland, grenzend aan de tuin van Jos Koeckhoven, bleek een UFO te zijn geland. Rondom de racket lagen honderden blikken. “Ik wist niet wat zag. Mijn tuin bleek het decor te zijn geworden van iets wat uit een sciencefiction film leek te zijn gekomen. Op een tapijt van mist stond een grote raket met daarin gesloten blikken.”

Jos Koeckhoven filmde het vreemde voorval en deelde dit op Facebook. Op social media verschijnen inmiddels allerlei berichten over de mysterieuze blikken.

Voor de vlogger Roy Meijer was dit het startschot om op avontuur te gaan, “Ik zag dat filmpje van Jos en werd gek. Een spaceship in Hoofddorp? Dat moet ik zien!” Toen hij op onderzoek ging bleken de blikken echter verdwenen. Dus ging hij ze zoeken in Hoofddorp, met succes. “Al vrij snel had ik drie blikken te pakken”, vertelt Meijer. “Toen wist ik dat dit iets groots was. Daarom heb ik een Facebookgroep www.facebook.com/groups/blikvangers opgericht; Blikvangers.” Inmiddels heeft de vlogger zichzelf ook omgedoopt tot ‘Roy Blikvanger’ en deelt hij foto’s en filmpjes van de gevonden blikken van andere Hoofddorpers. 

Wat er in de geheimzinnige blikken zit? Dat blijft vooralsnog een raadsel. Jos Koeckhoven is niet bereikbaar voor commentaar en Roy Meijer wil de verrassing voor mensen die een blik vinden niet verpesten. Wel onthult hij dat de inhoud ‘de moeite waard’ is. Er staat de komende weken iets moois te gebeuren in Hoofddorp.

Duidelijk is dat de nieuwsgierigheid van vele Hoofddorpers inmiddels is gewekt!

Na een lichtflits en een harde knal stond deze racket opeens in een weiland in Hoofddorp.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie