Afbeelding
Bloemenwinkels.com

Hou jij van bloemen? Bezoek de Keukenhof in Lisse

15 mei 2018 om 16:26 Advertorial_4

Het wordt weer lente. Hoe heerlijk is dat! Na de koude, kale winter wordt de natuur eindelijk weer wakker. En de eerste bloeiers die na saaie wintermaanden hun gezicht weer laten zien zijn de bloembollen. Sneeuwklokjes, Narcissen en krokussen kleuren het landschap in uitbundige kleuren. Voor de echte bloemenliefhebber is dit een prachtige periode en wat is er dan een leuker uitje dan de Keukenhof in Lisse?

In de Keukenhof is genoeg te doen voor jong en oud

Uit heel de wereld komen gaan toeristen in de lente richting de Keukenhof. Een groot deel komt zelfs speciaal naar Nederland om dit fantastische bloemenfestijn te bewonderen. En het is zeker de moeite waard! Neem je camera mee en maak de prachtigste foto's of geniet gewoon van de wandeling door een van de vele tuinen. Er worden regelmatig bloemenshows gegeven, georganiseerd door kwekers en er is ook kunst te bewonderen Ook voor kinderen is er genoeg te doen zoals een speurtocht of klimmen en klauteren op de toestellen of het maken van een bloemenmozaïek. Een dagje uit voor het hele gezin.

Als bloemen je passie zijn

Heb je na het bezoek aan de Keukenhof nog totaal niet genoeg van bloemen, maar integendeel, je kunt er geen genoeg van krijgen? Dan kun je in de regio van de Keukenhof bijvoorbeeld in Hoofddorp bij een van de vele bloemenwinkels terecht. Ook op bloemenwinkels.com kun je bekijken welke winkel het dichts bij je in de buurt zit of het makkelijkst te bereiken is.

Bij de verschillende bloemenwinkels in Hoofddorp kun je terecht voor prachtige boeketten, uiteenlopend in kleur, prijs en grootte. Maar natuurlijk kun je zelf met behulp van bekwaam personeel ook de boeketten laten samenstellen. Zo neem je de onvergetelijke bloemenervaring mee naar huis. En wie houdt er nu niet van bloemen? Neem meteen een bosje mee voor je oma, of die buurvrouw die al zo vaak voor je kat heeft gezorgd als je eens een weekendje weg was. Je bent van harte welkom nog eens terug te komen als je prachtig boeket nodig hebt voor speciale gelegenheden zoals een geboorte, Moederdag, een verjaardag of gewoon zomaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie