Afbeelding
Sans Online damestruien

Een damestrui voor elke gelegenheid

2 juli 2021 om 10:51 Partnercontent

Een damestrui is echt geen kledingstuk dat je uitsluitend in de herfst- en winterperiode draagt. De vele stoffen en vormen maken ze geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Al werkend in de tuin draag je een comfortabele hoodie en tijdens een familiebezoek trek jij een gebreide spencer uit de kast. Met uitzondering van de heetste dagen van het jaar, lenen truien zich prima voor de meest uiteenlopende periodes en activiteiten.

Damestruien kopen

Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar een luchtige trui kopen voor een zomervakantie is helemaal niet zo vreemd. Al flanerend over een boulevard sla je eenvoudig een dunne trui met lange mouwen over je schouder. Zodra het begint af te koelen op je vakantiebestemming heb jij je favoriete truitje direct paraat. Met een behaaglijke trui hoef jij je zomerjas niet mee te nemen op vakantie.

Favoriete merk damestruien

Voor het kiezen van damestruien geldt vaak hetzelfde als voor het aanschaffen van andere kledingstukken. Je betrapt jezelf op een favoriet merk tijdens het online winkelen. De ervaring heeft je geleerd dat een bepaald merk altijd voldoet aan jouw verwachtingen. Waarom zou je dan switchen? Een ander merk trui kan toch leuk zijn voor de afwisseling. Het geeft je ineens kijk op andere materialen en vormen. Kijk daarom bij het shoppen voor damestruien ook eens bij de volgende merken:

  • Only
  • Mango
  • Superdry
  • Geisha
  • Noisy may

Duurzaam kopen

Aandacht voor de natuur is ook in de kledingbranche niet onopgemerkt gebleven. Bij jouw zoektocht naar een geschikte trui zal je dan ook meerdere merken tegenkomen, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Een damestrui die (deels) van organisch katoen is gemaakt, is hier een voorbeeld van. Voor een prettig draagcomfort wordt door bepaalde kledingproducenten biologisch katoen gecombineerd met een beetje elastan. Zo word jij de eigenaresse van een trui die heerlijk om je lichaam zit en respect voor de natuur uitstraalt.

Stoer of vrouwelijk

De periode van de maand kan van invloed zijn op de keuze van je trui. Als je lekker in je vel zit, dan kan een korte trui met ruches jou een fijn gevoel geven. Voel jij je wat minder prettig, dan draagt een lange sweater met capuchon misschien juist heerlijk. Met een ruime collectie truien in jouw kast, grijp je nooit mis, ook niet als hormonen jou in de weg zitten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie