Gezellig op het terras bij het clubgebouw.
Gezellig op het terras bij het clubgebouw. Ewoud Hoogendijk

Avondfiets4daagse Haarlemmermeer een groot succes

6 juli 2021 om 10:10 Overig

HOOFDDORP De grote opkomst van deelnemers tijdens de 23e Avondfiets4daagse die in en rond Haarlemmermeer is gereden maakte van de Avondfiets4daagse een succes. Een groot aan fietsers hebben vanaf 28 juni, één of meer dagen meegefietst. De ritten van ongeveer 30 kilometer werden gereden op verschillende soorten fietsen. “We hebben normale fietsen, e-bikes, racefietsen en zelfs een driewieler gezien. De laatste avond is traditioneel gezellig afgesloten met koffie en appelgebak”, zo laat de organisatie weten. 

Tijdens de laatste avond is een aantal deelnemers, vanwege het bereikte jubileum, in het zonnetje gezet. Daar waar Sjoerd den Brader, Martijn Vissers en mevrouw Annie Stokman voor de vijftiende keer meededen, heeft de Will Willemse zelfs voor de twintigste keer mee gefietst. Allen zijn geëerd met een bosbloemen en een certificaat.

RTC Hoofddorp kan als organisator van de avondfiets4daagse tevreden terug kijken op vier succesvolle dagen. Het was prima fietsweer, de deelnemers waren enthousiast, het appelgebak van Stal Starro was heerlijk en de routes uitdagend en afwisselend.

Uitreikiing certificaat en bloemen
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie