Arjenne: ‘Mijn boek is nu compleet‘.
Arjenne: ‘Mijn boek is nu compleet‘. Pr

Lezers inspireren Vennepse schrijfster voor aanvulling in tweede druk

7 juli 2021 om 18:59 Overig

NIEUW-VENNEP Mensen pakten in coronatijd vaker een boek. Dat merkte ook de Vennepseschrijver Arjenne Vlietstra. Deze week bracht ze de tweede druk van haar boek Onderweg uit. Hierin neemt zij de lezer op uitnodigende wijze mee door het berglandschap van het leven.

Onderweg is het debuut van Arjenne: “Hierin voer ik een dialoog met de lezer. Met gedichten, vragen en overwegingen zet ik hem of haar aan het denken en bied ik inspiratie en nieuwe inzichten.”
De tweede druk bevat drie nieuwe gedichten. “Na het uitkomen van mijn boek heb ik veel ontroerende reacties ontvangen. Lezers vertelden mij wat sommige gedichten voor hen betekenden en wat Onderweg hen had gebracht. Dat waren mooie gesprekken. Die gesprekken gaven mij inspiratie om drie aanvullende inzichten te delen. Nu is het boek wat mij betreft compleet!”

Rick, manager van Bruna Symfonie: “We vinden het leuk om binnen ons assortiment aandacht te besteden aan lokale schrijvers. Zo kunnen we onze bezoekers iets persoonlijks en bijzonders aanbieden.”

Arjenne Vlietstra (1974) heeft opleidingen gevolgd op het gebied van Familie Opstellingen en Transactionele Analyse. Ook heeft zij haar Master NLP en coachings- en trainersdiploma. Haar schrijfstijl kenmerkt zich door diepte binnen een toegankelijke en energieke setting.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie