17-jarige Valentiana uit Italië wil graag in Hoofddorp of Nieuw-Vennep wonen.
17-jarige Valentiana uit Italië wil graag in Hoofddorp of Nieuw-Vennep wonen. pr

Wie geeft behulpzame en sportieve Italiaanse meid een gastgezin?

17 juli 2021 om 14:06 Overig

[HAARLEMMERMEER[ High School Holland is in Hoofddorp of Nieuw-Vennep op zoek naar een gastgezin voor de 17-jarige Valentiana uit Italië. Ze wordt omschreven als een ‘behulpzame en sportieve Italiaanse meid’.  

Elk jaar komen er honderden studenten naar Nederland om een onvergetelijk uitwisseling te ervaren. Via het ‘High School Holland’-programma van Travel Active kunnen jongeren uit het buitenland tussen de 14 en 18 jaar naar Nederland komen om hier te proeven van het Nederlandse leven. Ze gaan naar een middelbare school in Nederland en verblijven bij een Nederlands gastgezin.

Vanaf eind augustus tot de zomervakantie van 2022 wil Valentina in Nederland tweetalig onderwijs volgen. De 17-jarige heeft een liefde voor volleybal en paardrijden en heeft veel andere sporten gedaan, zoals tennis, zwemmen en basketbal. Valentina is dol op dieren en heeft in Italië drie honden en een paard. De nieuwsgierige meid kan niet wachten om meer te leren over Nederland, met name over Haarlemmermeer. “Ik leer graag talen. Ik wil daarom heel graag een nieuwe taal leren en nieuwe culturen ontdekken, zodat ik alles uit deze ervaring kan halen. Ik hoop dat jullie samen met mij dit avontuur aan willen gaan!” 

Wie een plekje heeft kan mailen naar highschoolholland@travelactive.org, of bellen met 085-222 48 10.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie