OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ron van der Steeg

Pancratius in laatste thuiswedstrijd ten onder

19 mei 2018 om 21:00 Sport/sport

BADHOEVEDORP Tegen middenmoter VEW uit Heemstede verloor Pancratius vanmiddag met 2-6. De nederlaag had nog veel hoger uit kunnen vallen als de tegenstander niet zo vaak afgevlagd was voor buitenspel. Zonder centrale verdediger Tijn Hammer ( hij is trainer van Buitenveldert 2) was de Pancratius verdediging onder leiding van de routiniers Danny Hijzelendoorn en Wouter Kloes één grote gatenkaas. Na tien minuten spelen, staat er al 0-2 op het scorebord. In eerste instantie komt het team van trainer Patrick van Leeuwen nog goed terug op 2-2. Doelpuntenmakers Noud Brüchner en Wouter Kloes, die daarmee zijn fout eerder wat goed maakt.

Vijf minuten voor rust gaat doelman Nick van Teeffelen gruwelijk in de fout, nauwelijks één minuut later een fout van Kloes waardoor de ruststand op 2-4 komt. Na rust counter VEW er lustig op los en brengt de eindstand op 2-6. Lichtpuntje in het laatste kwartier is de zeventienjarige invaller Kai Abels aan Pancratius zijde. Van Leeuwen: “Zeer teleurstellend om het seizoen thuis zo af te sluiten. Volgende week kunnen we ons uit tegen VVC revancheren.”