SCW maakt de vele kansen niet af

19 mei 2018 om 23:03 Sport/sport

RIJSENHOUT SCW moest het deze zaterdag doen zonder 5 vaste spelers, maar kon wel starten met 2 spelers onder de 19 (O19). Robinhood laat de wedstrijd op een achteraf veld spelen, maar dat neemt niet weg dat er van beide kanten goed gevoetbald wordt. SCW krijgt zelfs drie 100 procent kansen, maar ziet dat de keeper van Robinhood in vorm is.

Het is de thuisploeg die de score in de 39e minuut kan openen. De SCW-keeper komt bij een corner net te laat en dat betekent penalty. Nu is het de SCW-keeper die prima reageert. Ruststand 0-0.

In de 2e helft gaat de ploeg van Edwin van Maas gelijk op jacht naar de 0-1 en die komt er ook uit een mooie aanval die wordt afgerond door Robin Helder (0-1). Bij een schot uit 2e lijn van Robinhood krijgt Hakim de bal ongelukkig op zijn arm en dat betekent een tweede penalty. In de 51e minuut wordt het daardoor 1-1. Daarna is het alles wat SCW de klok slaat, maar de mannen van Van Maas lukt het niet meer om te scoren. Eindstand 1-1.