De BeoSound Stage is in al zijn eenvoud een sieraad in huis.
De BeoSound Stage is in al zijn eenvoud een sieraad in huis. Joop Touw

Ervaar bioscoopgeluid in huis dankzij Bang & Olufsen

22 juli 2021 om 12:38 Overig

HAARLEM Het Deense topmerk Bang & Olufsen staat niet alleen bekend om het perfecte beeld en geluid van de apparatuur, maar ook om het uiterst fraaie design. De in 2019 op de markt gebrachte BeoSound Stage is daar een goed voorbeeld van. Deze soundbar, die diverse prestigieuze prijzen gewonnen heeft, zorgt met elf ingebouwde speakers voor een bioscoopervaring in huis en is in al zijn eenvoud een sieraad in huis.

Volgens Albert Sebel, storemanager van Ynter Haarlem, is de BeoSound Stage dan ook een van de topstukken. De audiovisuele winkel in het hart van Haarlem is partner van het befaamde Deense merk en heeft ruim een jaar na opening een goede naam opgebouwd in de hele regio, vooral onder liefhebbers van bijvoorbeeld film en muziek. Niet verwonderlijk, zo vindt Sebel. “Onze producten zorgen echt voor een ervaring, het is alsof je er zelf live bij bent”.

“Neem nu bijvoorbeeld ons topstuk, de BeoSound Stage, die zorgt ervoor dat je je in eigen huis in de bioscoop waant”, zegt Sebel. “De meeste televisies hebben vandaag de dag een mooi helder en scherp beeld, maar het geluid is een stuk minder goed. Veel mensen willen dan ook terug naar het geluid van de ouderwetse televisie en kopen daarom extra speakers. Dat levert vaak een rommelig geheel op met al die losse speakers en draden. Met de BeoSound Stage heb je daar geheel geen last van. Je bent in één keer klaar en hoeft maar 1 kabel aan te sluiten. Stekker in het stopcontact en klaar”. 

De soundbar van Bang & Olufsen heeft een vermogen van 550 watt en elf ingebouwde speakers zorgen voor een ultieme geluidsbeleving. Door de vier ingebouwde bass speakers geeft de BeoSound Stage een uiterst warme en volle klank. “Het is echt of je in je eigen huis midden in de film zit”, garandeert Sebel. De behuizing van het apparaat is van hout of aluminium (meerdere kleuren), zodat het eigenlijk in ieder huishouden past. “En de soundbar kan ook prima gebruikt worden als stereo of om muziek van de telefoon te streamen”. 

Wie de kwaliteit van de Bang & Olufsen producten zelf eens wil ervaren, moet zeker eens een bezoek aan Ynter brengen. “De geluidskwaliteit en het design van Bang & Olufsen kun je namelijk alleen maar goed beleven als je het zelf ziet, hoort en voelt”, aldus Sebel. “Een goed stuk muziek kan je raken en emotie opwekken als het op de juiste manier wordt weergegeven en dat kan nooit via bijvoorbeeld de website.” De winkel van Ynter is een fijne plek. Omdat er veel daglicht naar binnen valt, is er echt een huiskamergevoel. Fijn is ook dat er geen overdaad aan producten is. Dat zorgt voor overzicht. 

Bang en Olufsen stond bekend als een duur en exclusief merk. Dat is allang niet meer zo. Kwalitatief hoogstaande apparatuur is in alle prijsklassen voor alle doelgroepen bereikbaar. Dat komt omdat kwaliteit in het DNA van Bang & Olufsen zit. “Het is echt een beleving. Maak snel een afspraak en stap de wereld in die B&O heet”, besluit Sebel.

Bang & Olufsen Ynter
Grote Houtstraat 7, Haarlem
023-3037778, www.ynter.nl

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie