Afbeelding
pr

Gigantisch tweede distributiecentrum modebedrijf Scotch & Soda op De President Hoofddorp

23 juli 2021 om 10:29 Overig

HOOFDDORP Minerva Development is gestart met de bouw van het nieuwe distributiecentrum van Scotch & Soda op bedrijvenpark De President in Hoofddorp. Op een perceel aan de John Henry Wiltonlaan ontwikkelt Minerva Development een state-of-the-art warehouse van ruim twee voetbalvelden, ontworpen door Dedato Architecten. De oplevering staat gepland voor april 2022.


Modebedrijf Scotch & Soda zal vanuit het pand haar activiteiten uitbreiden, naast de bestaande vestiging op het naastgelegen business park dat blijft bestaan. Het nieuwe pand is voorzien van 16 loading docks, een fors kantoor. Er onder ligt een parkeerruimte voor 100 auto’s. Het gebouw heeft aan weerszijden groenterrassen.
Eelco Kienhuis, Salesmanager SADC: “We zijn enorm trots dat we dit traject zo snel hebben weten te realiseren. Alle partijen zijn tot het uiterste gegaan. Het gebouw sluit aan bij onze toekomstvisie, invulling geeft aan onze duurzaamheidsambities, en een echte eyecatcher is van de nieuwe entree van De President fase 1.2.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie