Hoofddorp (zon) haalt uit in laatste thuiswedstrijd

20 mei 2018 om 17:44 Sport/sport

HOOFDDORP Hoofddorp (zon) heeft het thuispubliek een mooi afscheidscadeau gegeven. Want in de laatste thuiswedstrijd (er rest nog één uitwedstrijd) werd het maar liefst 7-0 na een bescheiden 2-0 ruststand.

Hoofdtrainer Jerry Verschoor, ook voor hem was het de laatste thuiswedstrijd op het complex de IJvelden, was dan ook duidelijk te spreken over de inzet. "Hiermee hebben ze duidelijk laten zien dat de wedstrijd van vorige week een incident was (8-3 verlies tegen DEM). Zoals vandaag - zo ga je met de kansen om. Gewoon door er gebruik van te maken."

Dat tegenstander Zeeburgia er vooral in de tweede helft niet zoveel energie meer in stopte, maakt wat Verschoor betreft, niet veel uit. "Het gaat om onze instelling. Die moet goed zijn. Dat heb ik ze de hele week voorgehouden. Sluit het goed af thuis. Voor je publiek. Je staf. Je vrienden. Voor jezelf. Nou – dat hebben ze gedaan. En wie weet – ook wel een beetje voor mij. Wie zal het zeggen. We sluiten volgende week dit seizoen definitief af. Uit tegen de nummer 3 Legmeervogels. Een mooi seizoen waarin we mochten debuteren in de 1e klasse en waarbij de doelstelling ruimschoots is gehaald."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie