Bekijk het hele programma op www.demeerse.nl.
Bekijk het hele programma op www.demeerse.nl.

Nieuw seizoen De Meerse met gloednieuwe brochure met genoeg keuze

25 augustus 2021 om 16:00 Kunst

HOOFDDORP De verkoop van het nieuwe seizoen van De Meerse is gestart. De gloednieuwe brochure is gratis op te halen in Het Cultuurgebouw. Er staan weer heerlijke voorstellingen op het programma. Cabaret, concert, dans, klassiek, toneel, musical, film en van alles voor de kleintjes. Kortom: keuze genoeg!

Na een seizoen van verplaatsen en uitstellen is De Meerse dolblij dat er weer een normale seizoensbrochure uitgebracht kan worden. “Wat zal het fijn zijn om weer mooie voorstellingen aan bezoekers te laten zien. Het gebouw, met dank aan de collega’s van techniek, en wij staan fris in de startblokken. Van nu tot en met december verkopen wij tickets met 70% van onze zaalcapaciteit. Het blijft onzeker, maar we hebben er vertrouwen in en het is in alle gevallen veilig om het theater te bezoeken,” meldt Katja Brenninkmeijer, artistiek leider van De Meerse.

Er valt komend seizoen genoeg te lachen. Zo staan er grote namen op het programma, zoals Youp van ’t Hek, Patrick Laureij of Plien en Bianca, maar ook aanstormend talent is er genoeg! Onder andere Glodi Lugungu, Kasper van der Laan, Vlamousse en Kristel de Laat zorgen voor hilarische avonden. Ook zijn er mooie dansvoorstellingen. Of je nu van klassiek ballet, breakdance, salsa, moderne dans of een dansconcert houdt, het is er allemaal komend seizoen! Een prachtige uitvoering van Het Zwanenmeer, gedanst door The Royal Moscow Ballet, maar ook Soy de Cuba, een groots dans- en muziekspektakel, voor het eerst in Nederland te zien.

Houd je van lezen, dan is Het Kinderboekenfeest er voor jou! Workshops met je favoriete schrijvers en nog veel meer. Voor de allerkleinsten is er in januari Het Peuterfestival en voor de gamer begint het seizoen met de You-Tubers JoostxRoedi. Ook op toneelgebied is er veel moois. Loes Visschedijk speelt in ‘Margreet heeft de groep verlaten’ en filmdiva Willeke van Ammelrooy staat in de klassieker ‘The Mousetrap’ op de planken. Ook kun je mooie try-outs bezoeken.

Er zijn swingende en mooie theaterconcerten bij De Meerse. Tributes aan o.a. ABBA en Leonard Cohen, persoonlijke voorstellingen of grandioze meezingspektakels. Daarnaast staan er geweldige schrijvers op het programma zoals bijvoorbeeld Annejet van der Zijl en Maarten Spanjer. Trots is De Meerse ook op het klassiek aanbod met topmusici als Dominic Seldis, Lavinia Meijer en Beth&Flo. 

Voor het hele programma: www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie