Afbeelding
Trudy Witteman
kortebaandraverij

Sponsor Toon van Dooijeweerd: ‘Veel gezelligheid en verbinding’

3 september 2021 om 10:07 Overig

HOOFDDORP Opgegroeid tussen de dravers heeft Toon van Dooijeweerd veel, zo niet alles met deze edele viervoeters. De zoon van de beroemde pikeur Jan van Dooijeweerd die met draflegende Jojo Buitenzorg in de jaren 70  grote successen behaalde, vindt de kortebaandraverij in Hoofddorp belangrijk voor de gemeenschap en sponsort daarom met zijn bedrijf YourGift Cards inmiddels vier jaar het evenement. 

“De kortebaandraverij is een prachtig stukje cultuur dat in leven gehouden moet worden. Als kind ging ik al mee naar de drafbanen van Duindigt en Hilversum en weet hoeveel mensen er plezier aan beleven”, zegt Toon. “Hetzelfde geldt voor de draverij in Hoofddorp. Het zorgt voor veel gezelligheid en verbinding. En als je daarnaast bij het wedkantoor een voorspelling doet op de uitslag krijg je het gevoel dat je mede-eigenaar bent van jouw favoriete paard en ben je er nóg meer bij betrokken.” 

Via zijn broer Bert die in 2011 aan de wieg stond van de wedergeboorte van de kortebaan in Hoofddorp, is Toon bij het paardenfeest betrokken geraakt. “Het is een enthousiaste club vrijwilligers die de draverij organiseert. Zij verdienen onze steun. En dat doe ik met heel veel plezier.”

De YourGift cadeaukaart is zowel online als in fysieke winkels te besteden, te doneren aan goede doelen of te verzilveren naar een andere cadeaukaart en is daarmee een passend geschenk voor elke gelegenheid.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie