Lifestyle Change bleek allesbehalve teleurstellend voor de Hoofddorpse Jeanine.
Lifestyle Change bleek allesbehalve teleurstellend voor de Hoofddorpse Jeanine. Eigen foto

Jeanine is ruim 9 kilo afgevallen: ‘Dit gun ik anderen ook’

3 september 2021 om 12:14 Overig

HOOFDDORP Jeanine (52) uit Hoofddorp had weinig hoop dat het afvallen zou gaan lukken. Door de overgang waren eerdere pogingen weinig succesvol. Toch raakte ze enthousiast over Lifestyle Change en besloot ze het een kans te geven.

“Olavs enthousiasme was zo aanstekelijk”, vertelt Jeanine. “Ik meldde me direct aan, al deed ik dat zonder al te hoge verwachten. Ik wilde namelijk niet weer teleurgesteld raken.” Gelukkig bleek Lifestyle Change allesbehalve teleurstellend voor Jeanine. “Ik ben inmiddels 9,1 kilo afgevallen. Voor sommigen mensen lijkt dat misschien heel weinig maar ik heb heel veel last van hormoonschommelingen en daardoor is dit resultaat boven verwachting. Het gaat het sneller dan in de afgelopen jaren. Daarnaast, en dat vind ik eigenlijk nog veel belangrijker, heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Ik had al sinds de puberteit een negatief zelfbeeld en voor het eerst heb ik het idee dat dat veranderd is. Daar sta ik echt versteld van.”

Op 13 september start er weer een Lifestyle Change. Ook in Hoofddorp, waar Jeanine de Lifestyle Change Coach is. Wil jij ook gegarandeerd 6 tot 12 kilo afvallen in 8 weken zonder strikt dieet en leren hoe je een jojo-effect voorkomt? Ga dan naar hoofddorp.afvallenmetolav.nl voor alle informatie.

“Ik heb een positieve mindset gekregen, voel me energieker, ben fitter en daardoor actiever. Dat smaakt naar meer en ik gun andere dat ook. Ik vind het heel gaaf dat Olav mij de kans heeft gegeven om mijn drive en enthousiasme over Lifestyle Change met anderen te gaan delen. Ik zie er ontzettend naar uit om de Lifestyle Changers uit Hoofddorp en omgeving te gaan helpen!”

Nieuwsgierig geworden?

Vraag dan nu gratis en vrijblijvend alle informatie aan via hoofddorp.afvallenmetolav.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie