Afbeelding
Eric Hoenson

Bezoekers seniorencafé Haarlemmermeer moeten vaccinatiebewijs tonen

31 augustus 2021 om 13:25 Activiteiten

NIEUW-VENNEP Na ongeveer anderhalf jaar sluiting vanwege corona is het Senioren Internet Café Haarlemmermeer (SICH) weer gestart met lesgeven. Per afgelopen 1 september zijn de deuren weer geopend. Bezoekers moeten een vaccinatiebewijs tonen. 

“Wij pakken de draad weer op waar wij verleden jaar maart zijn gestopt. Onze vrijwilligers staan weer klaar om les te geven en te helpen bij problemen. Dat doen wij weer in dezelfde drie zorgcentra, Meerstede, Bornholm en Floriande”, zo meldt Peter Breevoort van SICH. “Er zijn nog wel enkele corona-aandachtspunten. Zowel de vrijwilligers als de deelnemers dienen gevaccineerd te zijn tegen Covid-19 en moeten dit ook kunnen aantonen bij de eerste bijeenkomst. Niet altijd is de anderhalve meter maatregel haalbaar, dan is het dragen van mondkapjes verplicht.”

Wie vragen heeft kan bellen met  het secretariaat via 06-21621533 of mailen naar secretariaat@sich.nl.

SICH helpt senioren (ook jonge ouderen) de digitale snelweg op te gaan. Dat gaat op een rustige manier, op een niveau en in een tempo dat wordt aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. En misschien wel net zo belangrijk, dit gebeurt in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie