De plaatsingslijst voor 2018 is weer bekend.
De plaatsingslijst voor 2018 is weer bekend. Miek Stap

Open Abbenes telt af voor de start!

27 mei 2018 om 07:19 Sport/sport Deel je nieuws

Ook dit jaar wordt er weer een open toernooi georganiseerd bij Sportvereniging Abbenes. Voor de 32e keer gaan de poorten open voor alle deelnemers aan dit zo gezellige toernooi.

Veel categorieën en wedstrijden
De toernooicommissie van Sportvereniging Abbenes is er helemaal klaar voor! De deelnemers aan het Vleeschhouwerij De Scharrelaer Open Abbenes kunnen de loting en planning volgen op toernooi.nl en de laatste voorbereidingen worden getroffen.

Naast de organisatie van het echte toernooi staat de OTC ook garant voor een dosis gezelligheid, gekkigheid en een natje en een droogje. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers binnen de vereniging die willen koken of extra bardienst draaien. Zonder deze mensen zou er geen toernooi zijn!

Plaatsingslijst bekend
Inmiddels heeft de commissie geplaatst en geloot in de verschillende speelcategorieën van het Vleeschhouwerij De Scharrelaer Open Abbenes. “Het is voor de commissie altijd ‘de sport’ om zo goed mogelijk te plaatsen”, vertelt Vermeere, “we kennen onze deelnemers over het algemeen goed en proberen daarom het toernooi redelijk goed voorspellen”.

HD5 17+              T. Schomakers / M. Spaargaren
HD6 17+              M. Griekspoor / N. Ludeke
DD6 17+              S. Uchtman / E. van Ackooij
GD6 17+              A. Klaver / D. Bourne
GD6 30+              M. de Jong / E. Donath
HE6 17+               L. Verhees
DE7 17+               J. Bor
HD7 17+              I. Opstal / A. Verdoes
DD7 17+              B. Macdonald / C. Zijlstra
GD7 17+              O. van der Heiden / S. Twigt
HE7 30+               J. Ahrens
GD7 30+              G. Koorn / L. Klein-Sprekkelhorst
DD8 30+              T. van Eijnatten / S. Warmerdam
HD8 30+              J. Blije / M. van Nassau
GD8 30+              D. Groen / W. Blijleven

Vol programma
“We hebben deelname in vele categorieën en dus een vol programma”, legt de toernooileider Hannelore Vermeere uit. “Maar zoals altijd wordt het buiten de baan ook een gezellig feestje.” De organisatie zorgt altijd voor thema-avonden met aangepaste kleding en muziek, de kantine kent vaak een hapje of drankje dat aansluit bij het thema.

Op donderdagavond 7 juni organiseert de toernooi commissie ook weer de inmiddels beroemde pubquiz. Thema dit jaar is: Love & Peace. Inschrijven kan in teams van 2 tot 6 personen. Meld je aan via otc@svabbenes.nl en je krijgt een bevestiging van inschrijving.

Tennispark SV Abbenes
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie