Winst naar Lammerts/Brouwer en de Vlieger

27 mei 2018 om 21:02 lokaal Deel je nieuws

Nieuw Vennep -  Afgelopen zaterdag stond de eerste “dubbelvlucht” op het programma. De leden van postduiven vereniging de Gouden Leeuw kunnen dan inkorven voor twee wedstrijden. Een korte vlucht vanuit Peronne in noord Frankrijk en een verre vlucht vanuit Gien, een stad in midden Frankrijk. Om aan beide vluchten mee te doen moeten de liefhebbers wel hun vlieg-ploeg splitsen zodat het aantal duiven per wedstrijd minder wordt. Niettemin  waren het weer  twee mooie spannende wedstrijden met sterke winnaars. De duif die het snelste naar huis kwam van Peronne woont op de hokken van  Don de Vlieger.  En de winst vanuit Gien ging naar de Hoofddorpse combinatie Coen Lammerts en Kees Brouwer.

De snelste 10 duiven van Peronne;  Don de Vlieger 1 en 4. Menno Vermeere 2,7 en 9. Theo Beerendonk 3 en 6. Aad Beerendonk 5. Combinatie Lammerts/Brouwer 8 en 10.

De snelste 10 duiven vanuit Gien; Combinatie Lammerts/Brouwer 1,5,9en 10. Aad Beerendonk 2,3 en 6. Theo Beerendonk 4. en  Sylvia Beerendonk 7 en 8.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie