De achtste editie van iktoon.

28 mei 2018 om 11:41 lokaal Deel je nieuws

Juni staat voor de achtste keer op rij in het teken van de kunsten. Iktoon staat bekend om onverwachte samenwerkingen en gekke combinaties. Van exposities in winkeletalages tot concerten tussen de schapen in het weiland. De hele maand krijgen creatievelingen de kans om hun kunsten te laten zien of horen. De inwoners van Haarlemmermeer krijgen de kans om hier van te genieten.

De officiële opening van iktoon vindt plaats op 2 juni vanaf 12.00 uur in Rijssenhout. In samenwerking met het Podium voor Architectuur trappen we de maand af met een djembéworkshop, een circusworkshop, een workshop drijvende tiny houses, een optreden van het Schiphol Talentorkest van Pier K en nog veel meer. De weken daarna zijn er tal van exposities, open repetities en diverse kleine festivals. 

Het volledige programma is te vinden op www.pier-k.nl of in de brochure die af te halen is in de Pier K vestigingen. Voor meer informatie over iktoon kan men contact opnemen met het Iktoon-team via 023 566 95 65 of iktoon@pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie