Na de warme triathlon was de jacuzzi een welkome afwisseling! V.l.n.r.: Dirk-Jan Moes, Arjan Felix, Erwin Willems en Alexey Peskov
Na de warme triathlon was de jacuzzi een welkome afwisseling! V.l.n.r.: Dirk-Jan Moes, Arjan Felix, Erwin Willems en Alexey Peskov John

Top 10 notering voor TVH-dames

28 mei 2018 om 14:11 Sport/sport Deel je nieuws

Het damesteam van TVH heeft gisteren - tijdens de Stayer Sprint wedstrijd van Super Sunday Duin Triathlon in Almere - uitstekende zaken gedaan! In de zinderende hitte sloten Michelle Boone, Rosanne van Rooijen, Lioudmila Skalkina en Emma Voogd hun 2e competitiewedstrijd af met een fantastische 9e plaats. 

 

Michelle Boone was in 1:15:00 de snelste dame van het team. "Vorig jaar moesten we nog genoegen nemen met een 16e plaats. We hadden van tevoren niet verwacht zo hoog te eindigen", aldus een tevreden Rosanne van Rooijen.

 

Ook het team van Erwin Willems, Dirk-Jan Moes, Alexey Peskov en Arjan Felix - dat uitkomt in de 2e divisie - scoorde goed. Nieuwkomer Dirk-Jan Moes, die voor het eerst in 7 jaar weer een triathlon deed, zette de snelste teamtijd neer in 1:06:56. Erwin Willems lag op koppositie tijdens het zwemmen, maar verloor tijd omdat hij een medezwemmer die zijn arm uit de kop had eerst naar een boot gebracht heeft.   

 

In de 4e divisie startten Woud Vleugel, Tom Engelen, Guido van der Hoorn en Marcin Kowalski voor TVH. Zij eindigden hun 2e competitiewedstrijd op de 21 ste plaats. Met een mooi nieuw PR van 1:08:41 was Woud de snelste.

 

Aiton Veldt (9) startte zondag in de 2e Merwede Triathlon in Gorichem. Als een van de jongste deelnemers in een veld van 9 tot 14 jarigen heeft hij een mooie wedstrijd neergezet met snelle wissels.

 

Volgende wedstrijden

Op 17 juni komt het 4e divisieteam van TVH uit in de Runnersworld Speedman Triathlon in Groningen. De volgende competitiewedstrijd voor de beide 2e divisieteams is op 8 juli tijdens de Triathlon Utrecht.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie