Just Justa fotografie
Just Justa fotografie Justa van Bergen

Jurgen Nobel logische kandidaat lijsttrekkerschap VVD Haarlemmermeer

6 september 2021 om 08:14 Overig

HAARLEMMERMEER Het bestuur van de VVD Lokaal Netwerk Haarlemmermeer draagt Jurgen Nobel als kandidaat-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 aan haar leden voor. Hij is de logische kandidaat voor de functie. 

Jurgen Nobel (32) woont als Hoofddorper al zijn hele leven in de polder. In het dagelijks leven is hij Locoburgemeester en wethouder in de gemeente Haarlemmermeer. Daarvoor was hij ondernemer. In 2017 en 2018 werd Nobel door de regionale pers verkozen tot politicus van het jaar.

Oud-burgemeester en voorzitter van de lokale VVD-kandidaatstellingscommissie Onno Hoes ziet in Nobel de perfecte lokale lijsttrekker en verwacht veel van Nobel, uiteindelijk ook buiten de polder. “Hij is een gedreven bestuurder en politicus met jarenlange ervaring binnen de fractie, bekendheid binnen de regio en landelijk. Zijn empathisch vermogen voor wat er leeft in Haarlemmermeer en uitstekende communicatieve vaardigheden maken van hem een verbindende lijsttrekker.”

Nobel zelf is trots en blij met de voorlopige voordracht als kandidaat-lijsttrekker. “Ik ben ontzettend trots dat de VVD Haarlemmermeer mij opnieuw voordraagt als kandidaat-lijsttrekker. Samen met een grote groep liberalen wil ik in 2022 opnieuw de verkiezingen winnen. Dat is hard nodig want we zullen onze schouders moeten zetten onder belangrijke onderwerpen als het bouwen van betaalbare woningen, een fijne en veilige leefomgeving en economisch herstel van de coronacrisis.” 

Tot 28 september kunnen tegenkandidaten zich verkiesbaar stellen. Bij de Algemene Ledenvergadering II van 13 oktober zal de lijsttrekker, door de leden van de VVD Lokaal Netwerk Haarlemmermeer, worden gekozen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie