Een groene stap

30 mei 2018 om 12:13 lokaal Deel je nieuws


 

Ecologische wasserij Ecolon is van start gegaan. Wij bieden particulieren en bedrijven binnen de regio’s Amstelland-Meerlanden en Zuid-Kennemerland de mogelijkheid om vuil wasgoed milieuvriendelijker en gezonder te laten wassen.

Wij hebben o.a. een unieke beddengoedservice voor particulieren met onze eigen haal &brengservice. Ook hebben wij een service voor de basis was van 5 of 8 kg, wat ook handig is voor kleinere huishoudens. Het fijne is dat je zelf alles vanaf je eigen computer kan regelen.

Wij doen dit omdat het terugdringen van schadelijke stoffen voor mens en milieu voor ons erg belangrijk vinden. Wasmiddelen bevatten allerlei stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu. Afvalstoffen die tijdens het wassen in het afvalwater terechtkomen zijn merendeels niet of maar beperkt afbreekbaar. 

Ecologische wasserij Ecolon gebruikt geen schadelijke stoffen om textiel te reinigen. Hoe meer particulieren en bedrijven gebruik maken van onze diensten des te beter het is voor mens en milieu.

Voor meer informatie :

www.wasserijecolon.nl

deel en like ons   www.facebook.com/ecologischewasserijhaarlemmermeer

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie