Recreatie Tafeltennis in Pax

12 september 2021 om 20:46 Sport Deel je nieuws

Het kan weer, tafeltennissen voor de sport, het plezier en de ontspanning. Bij de recreatieve tafeltennisvereniging RTTV-Pax kan, onder het huidige corona-protocol, weer een balletje worden geslagen.

Er wordt op alle niveaus gespeeld – van beginners tot ex-competitiespelers – en zowel enkel- als dubbelspel. Er wordt niet in competitieverband gespeeld en de vereniging is ook niet aangesloten bij een bond.

De sfeer is er ongedwongen en ontspannen; het motto is: Tafeltennis voor je plezier!

Van de huidige leden zijn de meeste de vijftig al gepasseerd maar de club staat open voor vrouwen en mannen vanaf 18 jaar. Momenteel is er ruimte voor nieuwe leden. Belangstelling? Kom gerust even langs op de maandagavond en maak kennis met het gezellig sportief samenzijn, de eerste kennismakingsavond is gratis en er kan meteen meegespeeld worden. Daarna bedraagt de contributie slechts € 20,00 per halfjaar. Speciale kleding is niet noodzakelijk maar wel prettig, tafeltennisbatjes en balletjes zijn aanwezig.

De Tafeltennisclub RTTV Pax speelt op maandagavond tussen 20:30 en 22:30 uur in de grote bovenzaal van Wijkcentrum “De Boerderij” aan de Lutulistraat 139 te Hoofddorp, t.o.v het winkelcentrum Pax. De toegang tot de zaal is tijdelijk via de brandtrap nabij de brug naar het winkelcentrum Pax.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie