Boekhandel Stevens erkent de Sunflower
Boekhandel Stevens erkent de Sunflower PR

Hoofddorp Winkelstad omarmt alle bezoekers

14 september 2021 om 13:59 Zakelijk Deel je nieuws

Hoofddorp Winkelstad is er trots op dat zij met zoveel ondernemers de Verborgen Beperkingen Sunflower erkent en ondersteunt.

Hoofddorp Winkelstad is het eerste winkelcentrum in Nederland waar extra aandacht wordt besteed aan bezoekers met een verborgen beperking. Via Hidden Disabilities Sunflower Lanyard Scheme maken bezoekers zich met de Sunflower zichtbaar. Een discreet teken om aan mensen om je heen (waaronder personeel, collega’s en hulpverleners) aan te geven dat je een verborgen beperking hebt en misschien extra steun, hulp of wat extra tijd nodig hebt. Bij onder andere Boekhandel Stevens en Deli K’s en nog veel meer ondernemers wordt de Sunflower erkend, zodat iedereen met een niet-zichtbare handicap veilig kan winkelen.

Het dagelijks leven met een verborgen beperking kan voor veel mensen een uitdaging zijn. Anderen vinden het weer moeilijk om die uitdaging te begrijpen en te identificeren. Door het dragen van de Sunflower wordt de uitdaging aan beide kanten op een duidelijke en mooie manier zichtbaar en krijgen deze groep mensen de extra aandacht die ze juist zo nodig hebben.

Lisa helpt al haar klanten als er extra hulp nodig isgraag
Deli K's is trots om de Disabilities Sunflower te ondersteunen
Bruno helpt iedereen op zijn/haar eigen tempo
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie