Dekbedden van hennep zijn klimaatpositief.
Dekbedden van hennep zijn klimaatpositief. Bedaffair

Bedaffair maakt debuut op Nederlandse televisie bij ‘Hey Baby’ op RTL4

14 september 2021 om 16:25 Zakelijk

HEEMSTEDE Bedaffair, gevestigd aan de Cruquiusweg 27a in Heemstede, heeft in september zijn debuut op de Nederlandse televisie. Het bedrijf zal in twee afleveringen van het familieprogramma ‘Hey Baby’  op RTL4 te zien zijn. 

“Veel ouders willen bewust goede én gezonde keuzes maken bij het krijgen van een kind. Over de inrichting van de kinderkamer bijvoorbeeld. Veilig, ademend en natuurlijk vrij van schadelijke stoffen. In het programma geef ik handige tips”, zegt Marjolein Vaders, eigenaar Bedaffair, de grootste duurzame beddenwinkel van de Benelux.

Het RTL4 programma ‘Hey Baby’ is het wekelijkse nieuwe televisieprogramma en platform waarbij een vrolijke duik genomen wordt in de wereld van ouderschap. Van zwangerschap, geboorte, inrichten van de slaapkamer tot opvoeding. Het familieprogramma staat bol van handige tips voor tijdens de zwangerschap en daarna; hoe word je wegwijs tussen al die verschillende babyspullen?

DUURZAME TIPS In het eerste item met Bedaffair zullen presentatrice en co-producer Caroline Pluym en Marjolein Vaders (duurzaam slaapexpert sinds 1994, co-founder en CEO Bedaffair) interessante tips en weetjes bespreken over duurzame kindermatrasjes en waar op te letten bij de inrichting van een gezonde kinderkamer. Dat dit best iets is om bewuster naar te kijken, blijkt uit het programma. Zo komen hormoonverstorende stoffen aan bod, maar ook de ontwikkeling van het kind. Groei vindt namelijk vooral plaats tijdens de slaap, ondersteuning van de ruggewervel en een droog, gezond slaapcomfort is belangrijk voor een ononderbroken slaap en gezond groot worden.

KLIMAATPOSITIEVE DEKBEDDEN In het tweede item met het bedrijf zullen Caroline en Marjolein het nieuwste van het nieuwste in duurzaam beddenland verklappen: Bedaffair’s No-Waste biologische matrassen, waarbij vegan varianten mogelijk zijn en hennep dekbedden voor groot en klein. “Hennep is dé plantaardige vezel van de toekomst. Voor een kilo katoen is 10.000 liter water nodig heeft, voor een kilo hennep vezel slechts 2200 liter. Bovendien wordt hennep gewoon lokaal in West-Europa geteeld. Slapen onder hennep is buitengewoon hygiënisch en enorm comfortabel. Zo is de vezel van nature anti-bacterieel en kan het niet schimmelen. En dat is voor iedereen maar zeker ook voor elke ouder fijn om te weten.”, zegt Vaders.

UITZENDINGEN Op zaterdag 25 september, 12.00 uur, is de herhaling van de RTL4 uitzending van ‘Hey Baby’ met Bedaffair te zien.
D
e beide uitzendingen van 12 en 19 september zijn te zien via Uitzendinggemist, Videoland en het YouTube kanaal van Bedaffair.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie