Raromski met een uitbundige Balkan Gipsy Nights

26 september 2021 om 20:04 Lokaal Deel je nieuws

Zondagmiddagpodium op 3 oktober in Badhoeve

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 3 oktober om 14.00 uur Raromski, uitbundige Balkan Gipsy Nights in Het Dorpshuis, Snelliuslaan 35 te Badhoevedorp.

Raromski telt vier topmuzikanten. Centraal staat de virtuoze zangeres Sandra Tadic´ met haar warme stem vol gipsyvuur. Ze wordt begeleid door Jan Rademaker – accordeon en midi, René Gosse – percussie en Martin Grozdanoski – klarinet. Samen staan zij garant voor een sfeervol concert met verhalende liederen, melancholische klanken en opzwepende dansritmes.

In Badhoevedorp trakteert Raromski u op swingende dans- en luistermuziek uit de Balkan. De zwoele beats en opzwepende ritmes zullen u uitnodigen om te dansen en te springen. U gaat genieten van traditionele verhalen over de liefde en het leven, vol emotie en euforie. Het wordt een uitbundige Balkan Gipsy Night (of eigenlijk afternoon) met swingende dans- en luistermuziek van de Balkan vol honingzoete liedjes, zwoele beats en stampende ritmes. Verwacht een groot bruisend feest en een ervaring om nooit te vergeten.

De muzikanten geven een hedendaagse interpretatie van het populaire Balkan- en Romanrepertoire. Zij beheersen de traditionele manier van spelen en voegen daarbij hun brede muzikale ervaring, waardoor een eigen sound ontstaat. Zin in een lekker Balkanfeestje? U bent welkom in Het Dorpshuis in Badhoevedorp.

Belangrijk: kaartverkoop & toegang

Vriendelijk verzoek om uw kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie/thee, te reserveren per telefoon of e-mail. Reserveer telefonisch uw kaarten en vervoer met RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. Voor uw bezoek aan de voorstelling heeft u altijd uw QR-code nodig, dit kan via uw smartphone of uitgeprint op papier. Meer informatie op: https://coronacheck.nl/nl/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie