Djembe Band Zamana
Djembe Band Zamana Eigen foto Djembe Band Zamana

Haarlemmermeer bruist van kunstzinnige activiteiten tijdens landelijke iktoon-maand

31 mei 2018 om 14:45 lokaal Deel je nieuws

Hoofddorp - Vanaf 1 juni gaat iktoon van start, de grootste kunstmanifestatie van Nederland. De hele maand kunnen alle 6,4 miljoen kunstenaars van Nederland hun kunsten tonen. Ook regio Haarlemmermeer staat bol van de activiteiten, van muziek- en theaterfestivals tot optredens en open repetities.

 

Tijdens de iktoon-maand hoeft niemand zich te vervelen in omgeving Haarlemmermeer. Er is van alles te doen! Swing in Hoofddorp mee met Djembe Band Zamana bij theater de Meerse of laat je omverblazen door de instrumenten tijdens het Blaaskorenfestival in de grote zaal van poppodium Duyker. Luister tussen de dieren naar het rubberlaarzenconcert van de kinderkoren van Pier K bij Kinderboerderij de boerenzwaluw. Op landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek spelen drie toneelverenigingen allemaal een voorstelling van één akte tijdens het Eenakterfestival. Benieuwd wat er nog meer in de buurt te doen is? Bekijk het volledige programma op: https://iktoon.nl/agenda/kaart 

 

Over iktoon

Met zo’n 78.000 deelnemende kunstenaars, 3500 evenementen en 185.000 bezoekers is iktoon de grootste kunstmanifestatie van Nederland. Op meer dan duizend locaties in circa 130 gemeenten, worden voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen georganiseerd. Iktoon biedt alle 6,4 miljoen kunstenaars die Nederland rijk is hiermee een podium. Iedereen die een creatieve hobby heeft en dit wil laten zien, kan een evenement aanmaken. Door het hele land zijn kunstzinnige activiteiten te doen, bekijk het volledige programma op https://iktoon.nl/agenda.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie