Ronny Grimbergen in de compleet vernieuwde Auping Store. "Het is ons paradepaardje."
Ronny Grimbergen in de compleet vernieuwde Auping Store. "Het is ons paradepaardje." Trudy Witteman

Metamorfose na grote verbouwing: Auping Store dé trots Goodnight

28 september 2021 om 12:51 Overig

CRUQUIUS Coronatijd. De winkel moest op slot. Maar Goodnight Slaapkamers op woonboulevard Cruquius heeft van de nood een deugd gemaakt en tijdens de verplichte sluiting een oogstrelende verbouwing gerealiseerd.

“Ons paradepaardje”, zegt bedrijfsleider Ronny Grimbergen als we de in een compleet nieuw jasje gestoken Auping-studio betreden. Deze Auping Store zoals de officiële benaming luidt, zal bij de komende verkiezing van de beste Auping Store van ons land hoge ogen gaan gooien. Zo niet de hoogste. Dat wordt wel duidelijk sinds de stofwolken van de verbouwing zijn opgetrokken. De beste zijn en de beste blijven dat is waar het hele jaar keihard aan gewerkt wordt.

DETAILS We zien de bekende Auping Auronde, een echte designklassieker die ruim 45 jaar geleden werd ontworpen. Het bed van oersterk beukenhout met ronde vormen was destijds revolutionair te noemen. En dat is het opnieuw nu de details zijn aan te passen aan ieders wensen. Anders gezegd: het vertrouwde ontwerp van toen met het design van nu. Daarnaast diverse boxsprings, slimme spiraalbodems, kwaliteitsmatrassen en het duurzame bed Essential, het eerste volledig recyclebare bed ter wereld.

De bouwvakkers hebben ook een nieuwe shop gerealiseerd voor de kleurrijke en gevarieerde bedtextielcollectie. De presentatie daarvan is fraai en overzichtelijk. Hoewel goed bedtextiel heel belangrijk is voor een goede nachtrust is het vaak een ondergeschoven kindje, weet Ronny Grimbergen. “Ik zeg wel eens: mensen kopen een mooi bed, vergelijkbaar met een Mercedes, maar als het op bedtextiel aankomt komen ze met een Lada thuis. Warmte- en vochtregulatie is heel belangrijk. Ook wij hebben bedtextiel in alle vormen en kwaliteit. Een goede dekbedovertrek hoeft niet duur te zijn. Goed advies is zelfs helemaal gratis bij ons.”

NIEUWE TIJD Ronny Grimbergen is trots op het resultaat van de verbouwing. “Wij wilden de mooiste en grootste slaapkamer van heel Nederland hebben. En dat is gelukt. We zijn klaar voor de nieuwe tijd. In coronatijd zijn mensen gaan beseffen dat gezondheid het grootste goed is en dat goed slapen heel belangrijk is. Als gevolg van het thuiswerken zijn we meer thuis en dat geldt ook voor de kinderen. De enige rustige plek in huis is de slaapkamer.”

Goodnight Slaapkamers groeit en om de groei bij te kunnen benen is het wagenpark uitgebreid. Er zijn twee nieuwe bestelbussen aangeschaft waardoor de grootste slaapkamerspeciaalzaak van ons land nóg flexibeler is geworden in de bezorging en de montage van slaapkamermeubilair. “Zodat onze klanten zo snel mogelijk kunnen genieten van hun nieuwe spullen.”

De aankoop van een nieuw bed wordt gevierd met een fles mooie rosé van Wereld Wijnen uit Lisse. Want, zegt Grimbergen: “Mooie wijn is als slapen in een goed bed, met rust komt kwaliteit tot leven.”

Goodnight Slaapkamers op Spaarneweg 18 ( woonboulevard Cruquius) is zeven dagen per week open. Gratis parkeren voor de deur.

T: (023) 529 3984
I: www.goodnight.nl.

Frans Witteman

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie