Peter Gorthuis laat regelmatig zien maatschappelijk betrokken te zijn, bijvoorbeeld via het bakken van oliebollen voor mensen die het financieel zwaar hebben.
Peter Gorthuis laat regelmatig zien maatschappelijk betrokken te zijn, bijvoorbeeld via het bakken van oliebollen voor mensen die het financieel zwaar hebben. pr

Penning voor 100-jarige en maatschappelijk betrokken bakkerij Gorthuis

2 oktober 2021 om 14:35 Overig

HOOFDDORP Burgemeester Marianne Schuurmans heeft zaterdag 2 oktober de Legpenning uitgereikt aan Aria en Peter Gorthuis wegens het 100-jarige jubileum voor bakkerij Gorthuis in Hoofddorp. De penning is bedoeld voor ondernemers in Haarlemmermeer die hebben laten zien dat zij bijzonder maatschappelijk betrokken zijn. De ondernemer krijgt de legpenning bij een jubileum of afscheid, maar ook als stimulans voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp werd opgericht op 1 oktober 1921 en is dus al 100 jaar een begrip in de regio. Inmiddels is de vierde generatie eigenaar van het familiebedrijf, dat werd verkozen tot beste onderneming van Haarlemmermeer. Naast oog voor kwaliteit heeft de familie ook oog voor de samenleving. Zo werkt zij regelmatig met stagiaires met een beperking, draagt ze bij aan de Voedselbank en de Stichting Prakkie en organiseert ze jaarlijks een Hollandse middag voor ruim 100 ouderen uit Hoofddorp en omgeving.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie