Melissa Breebaart
Melissa Breebaart Telekids Musicalschool

Hoofddorp, 14 jarige Melissa Breebaart in hoofdrol RTL Talent Academy.

31 mei 2018 om 18:38 lokaal Deel je nieuws

Een mooie hoofdrol in een landelijke musical. Komend weekend komt die droom uit voor 14-jarige Melissa Breebaart uit Hoofddorp. In theater KAF in Almere staat zij in 3 voorstellingen van de musical Midzomernachtsdromen.

Deze eigentijdse bewerking van het welbekende verhaal van Shakespeare, vormt de eindvoorstelling van de RTL Talent Academy. Deze RTL Talent Academy is het ‘grotere broertje’ van de Telekids Musicalschool. Alle leerlingen van alle (50) vestigingen van deze musical-opleiding staan ieder jaar 3 weekeinden lang op het podium naast professionele musical-sterren. Voor Melissa is het dit jaar extra bijzonder want zij heeft één van de tiener hoofdrollen te pakken en is daarin te zien op het grote podium.

3 jaar geleden is Melissa gestart bij de Telekids Musicalschool. Na 1,5 jaar kwalificeerde zij zich voor de Topclub, waarin de meest talentvolle leerlingen samen extra lessen krijgen. Op basis van haar leeftijd stroomde zij door naar TopClub “Next Stage”, de groep voor de oudste leerlingen van de musicalschool. Voor Melissa was het dit jaar raak: zij kreeg een hoofdrol als Deborah deelnemer aan het Musicalkamp. Dit Musicalkamp is één van de 3 groepen waar het in het musicalverhaal om draait. Melissa:  “Het is leuk om een grote rol te spelen in de musical maar uiteindelijk is elke rol even belangrijk!” 

Bij de Telekids Musicalschool en de RTL Talent Academy krijgen de kinderen en jongeren in hun eigen leeftijdscategorie iedere week les in zingen, dansen en acteren. In de tweede helft van het schooljaar wordt er toegewerkt naar de grote eindvoorstelling in een aansprekend theater. Hierin komen alle leerlingen in een leeftijdscategorie samen in het theater om te beleven hoe het is om in een grote musicalproductie te staan. In de eindvoorstelling “Midzomernachtsdroom” komen in de totaalscenes maar liefst 120 kinderen gezamenlijk op het podium te staan met voor slechts een beperkt aantal kinderen een echte hoofdrol.

De RTL Talent Academy én de Telekids Musicalschool starten in september weer met lessen en kinderen kunnen dan weer instromen bij de mini’s (5-6 jaar) de kidsclub (7-9 jaar) of bij de teens (10-14 jaar). Daarnaast organiseert de musicalschool door het jaar heen diverse auditiedagen om direct in te kunnen stromen in een Topclub. Kijk voor meer informatie op www.telekidsmusicalschool.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie