Links; Paul Israël (Eigenaar Meermakelaars) / Midden; Roel De Rijck van der Gracht (Namens Sponsorcommissie MHC De Reigers)  / Rechts; René van Geldrop (Bestuurslid MHC De Reigers)
Links; Paul Israël (Eigenaar Meermakelaars) / Midden; Roel De Rijck van der Gracht (Namens Sponsorcommissie MHC De Reigers) / Rechts; René van Geldrop (Bestuurslid MHC De Reigers) EvdV

Meermakelaars en MHC De Reigers samen thuis in De Meer

4 oktober 2021 om 18:24 Overig

HOOFDDORP Op zondag 3 oktober hebben Meermakelaars en MHC De Reigers hun samenwerking officieel bekend gemaakt. Met ingang van 1 September 2021 heeft Meermakelaars zich verbonden voor minimaal een periode van 2 jaar als sponsor aan MHC De Reigers.

Volgens eigenaar Paul Israël van Meermakelaars past het sponsoren van De Reigers Uitstekend bij zijn bedrijf; ”Samenwerken, aandacht en resultaat.” kenmerken Meermakelaars en dit sluit naadloos bij de waarden van MHC De Reigers. Bestuurslid René van Geldrop van MHC De Reigers kan dit beamen en ziet ook nog een andere kracht van Meermakelaars als sponsor, want veel leden herkennen in Meermakelaars een betrokken partner, die al meer dan 21 jaar zakelijk en maatschappelijk betrokken is en voor heel veel gezinnen de aan- of verkoop van hun woning heeft begeleid.

“Persoonlijker, actiever en meer betrokken” zijn heldere waarden van Meermakelaars en met het sponsoren van MHC De Reigers maakt Meermakelaars dit absoluut waar

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie