Eleonora Strino, Lulo Reinhardt, Stephanie Jones en Alexandr Misko
Eleonora Strino, Lulo Reinhardt, Stephanie Jones en Alexandr Misko Rechtenvrij beeld

Night of the Guitars in Duycker

4 oktober 2021 om 14:07 Overig

HOOFDDORP Op vrijdag 22 oktober om 19:30 uur brengen Lulo Reinhardt, Stephanie Jones, Alexandr Misko en Eleonora Strino een ode aan de klassieke gitaar in poppodium Duycker. Tijdens de show ‘Night of the Guitars’ kan het publiek innovatieve gitaarmuziek verwachten.

Lulo Reinhardt, die geassocieerd wordt met wereldmuziek en latin swing, is een ware gitaarvirtuoos met onmiskenbare roots. Lulo Reinhardt groeide op in de Sinti-traditie waar de muziek van Django Reinhardt een grote rol speelde. Als Sinto en kosmopoliet omarmt Lulo Reinhardt voortdurend het nieuwe en het onbekende en dat hoor je terug in zijn muziek.
Alexandr Misko is jonge en opvallende naam in een nieuwe generatie energieke ‘fingerstyle’ gitaristen. De Rus speelt al shows over de hele wereld. Hij weet de invloeden van gitaarpioniers die hij bewondert uit te breiden naar een geheel eigen stijl.


Stephanie Jones is een actieve soliste en kamermusicus die momenteel studeert aan de Universiteit voor Muziek Franz Liszt. Ze is gepassioneerd over het delen van haar muziek met anderen en wordt erkend als een innovatieve en groot muzikale artiest.

Eleonora Strino begon als tiener gitaar te spelen. Vanaf de eerste keer dat ze Jim Hall hoorde spelen met Bill Evans wist ze dat ze jazzgitarist wilde worden. Er liggen ontzettend veel plannen op haar pad en de toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze multi-getalenteerde artieste.

Vier prijswinnende gitaristen, diverse genres en toch samen op het podium. Tickets via duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie