Alex Klaasen Revue - Snowponies
Alex Klaasen Revue - Snowponies MARK ENGELEN

Voorpret: kerstshow van de Alex Klaasen Revue in De Meerse

19 oktober 2021 om 14:31 Overig

HOOFDDORP De Alex Klaasen Revue keert terug in de theaters! Eerder stond hij met de succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2 bij De Meerse. Deze winter is er een ‘Special Edition’, namelijk ‘Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas’. Een exclusieve kerstshow om de donkere, koude dagen voor kerst door te komen.

ALEX KLAASEN Alex Klaasen is een veelzijdig maker; hij is acteur, theatermaker en zanger. Hij heeft al meerdere prestigieuze prijzen op zijn naam staan. Hij speelde o.a. in ‘Welkom in de Gouden Eeuw’ en ‘Gooische Vrouwen’. In het theater maakte hij een voorstelling met o.a. Henry van Loon en stond hij met zijn solovoorstelling ‘Eindelijk Alleen’ op de planken. Hij ontving meerdere Musical Awards en Neerlands Hoop.

SNOWPONIES Net zoals in zijn eerdere voorstellingen, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer. Precies wat we gewend zijn van Alex! Denk aan: drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje ‘woke’ kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice Bethlehem, een vloggende kerstengel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt.

KERSTUITJE Doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a ‘Merrie’ Christmas bij De Alex Klaasen Revue - ‘Snowponies’, het leukste kerstuitje van het jaar. Te zien op 7 november om 16.00 uur en 19.30 uur. www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie