Award aankondiging
Award aankondiging Dutch Fitness organisatie

happy bodies genomineerd voor de dutch fintess award 2021

20 oktober 2021 om 09:23 Sport Deel je nieuws

Deze uitreiking is een jaarlijks terugkerend evenement waarin fitnesscentra worden beoordeeld op diverse criteria. Dit jaar is vooral ook gekeken naar hoe de centra omgegaan zijn met de lockdown, welke diensten hebben wij geleverd naar hun leden en een periode die voor de gehele sector ongekend is geweest.

Happy Bodies heeft zich hierin onderscheiden door continue de aandacht te vestigen op haar leden, dus in plaats van stil te zitten is zij gestart met diverse programma’s om haar klanten te blijven ondersteunen in het behalen van hun doelstellingen, met als uitgangspunt dat we juist nu moeten we blijven werken aan onze gezondheid!

Dat is ook precies waar wij voor staan, aldus Mandy van Son, cludmanager van Happy Bodies Hoofddorp Floriande. Wij ondersteunen onze sporters op alle mogelijke vlakken met als doel om iedereen naar een gezondere levenstijl te leiden. Dit zijn wij ook tijdens de lockdown periode niet uit het oog verloren. Wij zijn dus ook blij dat dit positief is opgevallen en heeft geleid tot deze nominatie.

Mandy: Maar een nomiatie betekent nog niet dat we de award al gewonnen hebben, hierin hebben we alle hulp nodig, dus als je je stem wilt uitbrengen dan zijn wij hier superblij mee! Stemmen kan op https://www.dutchfitnessawards.nl/?elected@vote=963495

Namens ons hele team enrom bedankt en mocht je meer informatie wensen zie www.happybodies.nl

Sporter en coach
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie