Piet Paree en Yolanthe Cornelisse vertellen verhalen van Belcampo
Piet Paree en Yolanthe Cornelisse vertellen verhalen van Belcampo Onbekend

Piet Paree en Yolanthe Cornelisse met verhalen van Belcampo

24 oktober 2021 om 20:03 Lokaal Deel je nieuws

Zondagmiddagpodium op 31 oktober in Hoofddorp

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 31 oktober om 14.00 uur Paree en Cornelisse met verhalen van Belcampo in De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 te Hoofddorp.

Verhalenverteller Piet Paree en harpiste Yolanthe Cornelisse brengen samen prachtige verhalen met muziek en zang. Deze zondag kunt u luisteren en kijken naar twee verhalen van Belcampo die zij bewerkt hebben voor theater.

Belcampo is het pseudoniem van de schrijver en arts Herman Pieter Schönfeld Wichers. Hij was ijzersterk in het schrijven van magisch realistische verhalen. De verhalen ‘De Val’ en ‘Bekentenis’ horen beide tot dat genre. Paree en Cornelisse laten u er vanmiddag van genieten.

De Val. ‘Ze leven daar zo in harmonie met elkaar en de natuur, waar komt dan toch die droefheid vandaan?’ In De Val vertelt een schrijver over een wel heel bijzondere ontmoeting. Een ontmoeting die hem met het haast ongelooflijke levensverhaal van een oud-studiegenoot confronteert. Een levensverhaal met een bizarre wending. Een verhaal over liefde, schuld en verlangen.

De Bekentenis. Dit is een humoristisch en bijzonder verhaal over een toevallige ontmoeting in de trein. Een ontmoeting van de ik-figuur met zichzelf. Of is het toch een ander? Het blijkt uiteindelijk een verhaal over verlangen, liefde en schuld.

Belangrijk: kaartverkoop & toegang

Vriendelijk verzoek om uw kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie/thee, te reserveren per telefoon of e-mail. Reserveer telefonisch uw kaarten en vervoer met RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. Voor uw bezoek aan de voorstelling heeft u altijd uw QR-code nodig, dit kan via uw smartphone of uitgeprint op papier. Meer informatie op: https://coronacheck.nl/nl/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie